Saunaremontti | Turku ja Varsinais-Suomi

Nauti löylyistä uudessa saunassa

Toteuta unelmiesi sauna märkätila-ammattilaisen kanssa. Toteutamme kaikki saunaremontit asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin sinun saunastasi valmistuu yksilöllinen ja persoonallinen. Saunaremontin toteutus kannattaa antaa tekijälle, jolla on märkätilojen remontoimiseen tarvittavat luvat ja ammattitaito. Me teemme saunaremontit aina huolellisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Saunaremonttien asiantuntija Turussa

Olemme erikoistuneet märkätilojen uudis- ja korjausrakentamiseen. Toteutamme aina maksuttoman suunnittelukäynnin kohteeseen, jolloin kartoitamme budjettiisi ja kohteeseen parhaiten sopivat materiaalit sekä oikeat rakennustekniset ratkaisut. Annamme sinulle ehdotuksia tilankäytön suhteen ja suunnittelemme saunaremontin yhteistyössä kanssasi alusta loppuun asti. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaan mieltymyksiä ja tarpeita vastaavat ratkaisut, joihin sinä voit olla tyytyväinen vuosienkin päästä. Teemme sinulle halutessasi myös kylpyhuoneremontin samalla kertaa.

Suunnittelukäynnin pohjalta voimme toimittaa sinulle kirjallisen tarjouksen veloituksetta. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen, aloitamme saunaremontin tekemisen sovittuna ajankohtana ja etenemme suunnitelmien mukaisesti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietää, mistä maksaa ja kuinka kauan remonttiin kuluu aikaa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä