Kylpyhuoneremontti Turku ja Varsinais-Suomi

Kylpyhuoneremontti tuo viihtyisyyttä pesutiloihin. Akur on erikoistunut märkätilojen uudis- ja korjausrakentamiseen.

Toteuta unelmiesi kylpyhuone märkätilojen ammattilaisen kanssa. Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin sinun kylpyhuoneestasi valmistuu yksilöllinen ja persoonallinen.

Toimialuettamme on Turku sekä koko Varsinais-Suomi.

Ammattilaisella on ammattitaito ja luvat hallussa

Kylpyhuoneremontti on vaativa remontti, joka kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella vältyt ylimääräisiltä yllätyksiltä.

Märkätilatyöskentely vaatii myös viranomaisten edellyttämiä lupia ja tiettyjä toimintatapoja. Kylpyhuoneremontin toteutus kannattaa antaa tekijälle, jolla on luvat kunnossa sekä työhön vaadittava ammattitaito. Me teemme kylpyhuoneremontit aina huolellisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Maksuton kylpyhuoneremontin suunnittelukäynti

Hyvin valitut materiaalit ja kaunis muotokieli täydentävät toisiaan. Teemme maksuttomia suunnittelukäyntejä kohteeseen, jolloin voimme keskustella budjettiisi ja kohteeseen parhaiten sopivista materiaaleista ja rakennusteknisistä ratkaisuista.

Annamme sinulle ehdotuksia tilankäytön suhteen ja suunnittelemme yhteistyössä kanssasi tilaan parhaiten sopivan ratkaisun, joka palvelee sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Ota yhteyttä »

Kylpyhuoneen ja saunan remontti Turku

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaan mieltymyksiä ja tarpeita vastaavat ratkaisut, joihin sinä voit olla tyytyväinen vuosienkin päästä. Tärkeintä on, että sinä olet tyytyväinen lopputulokseen.

Suunnittelukäynnin pohjalta voimme toimittaa sinulle kirjallisen tarjouksen veloituksetta. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, aloitamme kylpyhuoneremontin sovittuna ajankohtana ja etenemme suunnitelmien mukaisesti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietää, mistä maksaa ja kuinka kauan remonttiin kuluu aikaa.

Ota yhteyttä

Kylpyhuoneremontti Akur Oy:ltä - Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät tutustumaan kohteeseen, niin annamme tarjouksen kylpyhuoneremontista.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä