Kylpyhuoneremontti Turku ja Varsinais-Suomi

Kylpyhuoneremontilla viihtyisyyttä pesutiloihin

Kylpyhuoneremontti on vaativa remontti, joka kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella vältyt ylimääräisiltä yllätyksiltä. Märkätilatyöskentely vaatii myös viranomaisten edellyttämiä lupia ja tiettyjä toimintatapoja. Akur on erikoistunut märkätilojen uudis- ja korjausrakentamiseen. Toimimme Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Kylpyhuoneremontti Turku - kylpyhuoneen uudistus

Nauti löylyistä uudessa saunassa

Toteuta unelmiesi sauna märkätilojen ammattilaisen kanssa. Toteutamme kaikki saunaremontit asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin sinun saunastasi valmistuu yksilöllinen ja persoonallinen. Saunaremontin toteutus kannattaa antaa tekijälle, jolla on märkätilojen remontoimiseen tarvittavat luvat ja ammattitaito. Me teemme saunaremontit aina huolellisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Maksuton kylpyhuoneremontin suunnittelukäynti

Hyvin valitut materiaalit ja kaunis muotokieli täydentävät toisiaan. Teemme maksuttomia suunnittelukäyntejä kohteeseen, jolloin voimme keskustella budjettiisi ja kohteeseen parhaiten sopivista materiaaleista ja rakennusteknisistä ratkaisuista. Annamme sinulle ehdotuksia tilankäytön suhteen ja suunnittelemme yhteistyössä kanssasi tilaan parhaiten sopivan ratkaisun, joka palvelee sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaan mieltymyksiä ja tarpeita vastaavat ratkaisut, joihin sinä voit olla tyytyväinen vuosienkin päästä. Tärkeintä on, että sinä olet tyytyväinen lopputulokseen.

Suunnittelukäynnin pohjalta voimme toimittaa sinulle kirjallisen tarjouksen veloituksetta. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, aloitamme kylpyhuoneremontin sovittuna ajankohtana ja etenemme suunnitelmien mukaisesti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietää, mistä maksaa ja kuinka kauan remonttiin kuluu aikaa.

Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät tutustumaan kohteeseen, niin annamme tarjouksen kylpyhuoneremontista.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä