Keittiöremontti Turku ja Varsinais-Suomi

Nauti ruuan laitosta uudessa keittiössä

Nykyaikaisessa keittiössä on mukavampi laittaa ruokaa ja viettää aikaa niin perheen kuin ystävien kesken. Hyvä keittiö on myös suunniteltu niin, että ruoanlaitto sujuu helposti. Ergonomia otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa kaappien sijainteja ja laskutiloja myöten.

Toteutamme keittiöremontit avaimet käteen -palveluna. Toimimme alueella Turku ja koko Varsinais-Suomi.

Keittiön uusi ilme

Keittiö voidaan uudistaa sinulle sopivalla laajuudella. Keittiö voidaan remontoida täysin kaapinrunkoja, välitilan kaakeleita, seinäpintoja ja lattiaa myöten. Keittiöremontti voidaan toteuttaa myös kevyemmin ja vaihtaa esimerkiksi vain kaapistojen ovet ja vetimet. Pelkällä uusien keittiökalusteiden asennuksella tilasta voidaan saada aivan uudennäköinen.

Keittiöremontin kesto

Keittiöremontti kestää usein noin viikon, jos vanha keittiö puretaan, tehdään tarvittavat laatoitus- tai muut lattiatyöt ja asennetaan uudet keittiökalusteet. Keittiöremontti voidaan aloittaa tarvittaessa nopeastikin, mikäli haluamasi keittiökalusteet vain ovat nopeasti saatavilla. Keittiöremontin aloitus edellyttää talonyhtiöissä asuvilta lisäksi remontti-ilmoituksen jättämisen isännöitsijälle. 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä